Serwer ma problemy z adresami pytań?
દોર પોસ્ટ કરનાર: Andrzej Mierzejewski
Andrzej Mierzejewski
Andrzej Mierzejewski  Identity Verified
પોલેન્ડ
Local time: 13:49
પોલિશ થી અંગ્રેજી
+ ...
Oct 14, 2013

Od kilku dni w moim komputerze nie otwierają się niektóre pytania, np. o "pomnik Powstańców Wielkopolskich" (PL-EN, 15:54 Oct 9, 2013).
To pytanie ma już cztery odpowiedzi, więc może mój komputer jest wyjątkiem.
W każdym razie metodą prób i błędów opracowałem rozwiązani
... See more
Od kilku dni w moim komputerze nie otwierają się niektóre pytania, np. o "pomnik Powstańców Wielkopolskich" (PL-EN, 15:54 Oct 9, 2013).
To pytanie ma już cztery odpowiedzi, więc może mój komputer jest wyjątkiem.
W każdym razie metodą prób i błędów opracowałem rozwiązanie:

Adres pytania:
www.proz.com/kudoz/polish_to_english/tourism_travel/5352112-pomnik_powstańców_wielkopolskich.html

Usuwam część adresu za numerem pytania, pozostawiam:
www.proz.com/kudoz/polish_to_english/tourism_travel/5352112

Skutkuje.
Collapse

Lucyna Długołęcka
Lucyna Długołęcka  Identity Verified
પોલેન્ડ
અંગ્રેજી થી પોલિશ
+ ...
ઇન મેમોરીયમ
Też miałam ten problem Oct 15, 2013

Wczoraj i dzisiaj rano intensywnie korzystałam z proz.com i też napotkałam ten problem (rano), w nocy przeczytałam Twój post, Andrzeju, ale byłam zbyt zaaferowana pracą, by dokładnie go przeczytać i zrozumieć, poza tym wtedy jeszcze u mnie było ok...
Podany sposób wypróbuję zatem następnym razem, ale lepiej żeby następnego razu nie było

Crannmer
Crannmer
જર્મન થી પોલિશ
+ ...
Problem jest gdzie indziej Oct 15, 2013

To nie jest problem serwera, lecz Waszych przeglądarek. U mnie wszystko - podany powyżej niedziałający link również - otwiera się bez problemów.

Arrakis
Arrakis
પોલેન્ડ
અંગ્રેજી થી પોલિશ
+ ...
Przeglądarka Oct 17, 2013

Czasami w historii przeglądarki pozostają jakieś śmieci powodując problemy. Wyczyścić historię.

Arrakis

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

આ મંચના મધ્યસ્થીઓ
Monika Jakacka Márquez[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Serwer ma problemy z adresami pytań?

Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
LinguaCore
AI Translation at Your Fingertips

The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.

More info »