Sondazh 2 - Votoni દોર પોસ્ટ કરનાર: Monika Coulson
|
Monika Coulson Local time: 17:22 સભ્ય (2001) અંગ્રેજી થી આલ્બેનિઅન + ... વિષયની શરૂઆત કરનાર SITE LOCALIZER Sondazh 2 - Votoni | May 14, 2003 |
Ky sondazh ka lidhje me sondazhin e parë.
Nëse mendoni se duhet bërë dallim mes pikëve që merren nga pyetjet Easy dhe nga ato Pro, atëherë çfarë lloj pikësh dhe sa pikë duhet të jepen për pyetjet Easy? Cili mendoni ju do të jetë varianti më i mirë nga variantet e mëposhtme:
Të fitohen:
Alternativa 1: 4 Pikë BrowniZ dhe jo 4 KudoZ
Alternativa 2: 2 pikë KudoZ dhe 2 pikë BrowniZ
Alternativa 3: Asnjë... See more Ky sondazh ka lidhje me sondazhin e parë.
Nëse mendoni se duhet bërë dallim mes pikëve që merren nga pyetjet Easy dhe nga ato Pro, atëherë çfarë lloj pikësh dhe sa pikë duhet të jepen për pyetjet Easy? Cili mendoni ju do të jetë varianti më i mirë nga variantet e mëposhtme:
Të fitohen:
Alternativa 1: 4 Pikë BrowniZ dhe jo 4 KudoZ
Alternativa 3: Asnjë lloj pike
Alternativa 4: Vini mendimin tuaj nëse është i ndryshëm nga tri alternativat e mësipërme
(p.s. Ju lutem shkruani përgjigjen tuaj në titullin e mesazhit tuaj).
Faleminderit për kohën tuaj.
[ This Message was edited by: monika on 2003-05-16 03:31] ▲ Collapse | | |
Monika Coulson Local time: 17:22 સભ્ય (2001) અંગ્રેજી થી આલ્બેનિઅન + ... વિષયની શરૂઆત કરનાર SITE LOCALIZER Alternativa 1 | May 15, 2003 |
Jam për alternativën 1 | | |
Arben Seva યૂનાઇટેડ કિંગ્ડમ Local time: 00:22 સભ્ય (2003) અંગ્રેજી થી આલ્બેનિઅન + ...
Quote:
On 2003-05-14 19:41, monika wrote:
Të fitohen:
Alternativa 1: Pikë BrowniZ dh... See more
Quote:
On 2003-05-14 19:41, monika wrote:
Të fitohen:
Alternativa 1: Pikë BrowniZ dhe jo KudoZ
Alternativa 3: Asnjë lloj pike
Alternativa 4: Shkruani variantin tuaj
(p.s. Ju lutem shkruani përgjigjen tuaj në titullin e mesazhit tuaj).
Faleminderit për kohën tuaj.
▲ Collapse
| |
|
|
Edi અંગ્રેજી થી આલ્બેનિઅન + ... Alternativa 2: 2 pikë KudoZ dhe 2 pikë BrowniZ | May 15, 2003 |
Jam për alternativën e dytë. | | |
Albina અંગ્રેજી થી આલ્બેનિઅન + ... Alternativa 4 | May 15, 2003 |
1 kudoZ, 3 browniZ | | |
Gino LUKA ઇટલી Local time: 01:22 આલ્બેનિઅન થી ઇટાલિયન + ... Alternativa 3 | May 16, 2003 |
G. Luka | | |
Eno Damo (X) Local time: 17:22 અંગ્રેજી થી આલ્બેનિઅન + ... Alternativa 1: 4 Pikë BrowniZ | May 16, 2003 |
Alternativa 1: 4 Pikë BrowniZ | |
|
|
Kozeta Elzhenni (X) અંગ્રેજી થી આલ્બેનિઅન + ... Alternativa 1- 4 BrowniZ | May 17, 2003 |
Jam per Alternativen 1 - 4 BrowniZ
Kozi
[ This Message was edited by: kozy on 2003-05-17 02:50] | | |
Monika Coulson Local time: 17:22 સભ્ય (2001) અંગ્રેજી થી આલ્બેનિઅન + ... વિષયની શરૂઆત કરનાર SITE LOCALIZER Faleminderit | May 25, 2003 |
Faleminderit të gjithë pjesmarrësve të këtij sondazhi.
Monika | | |
કોઇ મધ્યસ્થી સ્પષ્ટ રીતે આ મંચ માટે નિમવામાં આવ્યો નથી.
સાઇટના નિયમોના ઉલ્લંઘનોની જાણ કરવા અથવા મદદ મેળવવા, કૃપા કરી
સાઇટ સ્ટાફ » નો સંપર્ક કરો