વિષયના પાનાઓ: [1 2] > |
Мобільний інтернет દોર પોસ્ટ કરનાર: Alexander Onishko
|
Чи не може хтось порадити провадера мобільного інтернету для використання в якості запасного каналу звязку? | | |
Користуюся піпл-нет 5 місяців. За цей час особливих зауважень не було. Тільки попередньо бажано з'ясувати наявність покриття і якість зв'язку у тих районах, де найчастіше працюватимете. | | |
Jarema યુક્રેન Local time: 05:58 સભ્ય (2003) જર્મન થી રશિયન + ... આ મંચનો મધ્યસ્થી people.net.ua | Mar 3, 2009 |
Також ним користуюсь. Саме як запасним каналом зв'язку з весни минулого року. В такій якості він мене влаштовує. Жодних нарікань. | | |
Це, на жаль, індивідуально... | Mar 3, 2009 |
У дорозі ми годували ноутбук інтернетом від Лайфа. В них, здається, досить вигідні фіксовані пакети трафіку, на електронну пошту й отримання-надсилання невеличких замовлень вистачало й мегабайтів, й нервів. Але якщо ви "дуже мобільні", то карта покриття залишає бажати кращо... See more У дорозі ми годували ноутбук інтернетом від Лайфа. В них, здається, досить вигідні фіксовані пакети трафіку, на електронну пошту й отримання-надсилання невеличких замовлень вистачало й мегабайтів, й нервів. Але якщо ви "дуже мобільні", то карта покриття залишає бажати кращого, якщо вас занесе в досить сільську місцевість - Лайфу там немає
Київстар є де завгодно, але це досить дорогий "аварійний" варіант зв'язку, коли більше нічого немає, а інтернет украй потрібен.
Про решту мобільних GSM-операторів сказати нічого - не користувалися.
Інтертелеком, Утел або всякі різні 3Же чи 3Ге мережі - якщо у вас ці мережі аппаратура нормально ловить і зв'язок не "здихає" ввечері, чому б і ні? Але краще про це розпитати щасливих чи не дуже абонентів-сусідів або ж поставити експеримент на собі. В нашому місті, наприклад, усі ці новітні штуки працюють на рівні "щось-десь потроху жевріє". ▲ Collapse | |
|
|
Дякую! Я так розумію, що абонплати там немає?
Скільки напрацював стільки і платиш? | | |
ПіплНет вс Утел | Mar 3, 2009 |
Користувався ПіплНет та Утел. Від піплнету відмовився через обмежене покриття та низьку якість зв’язку в мене дома (Нові Дома)...
Утел має більше переваг - ширша карта покриття, більш якісний сигнал, можливість користуватися в будь-якій місцевості, де є сигнал Утел або Білайн (EDGE або GPRS за ціною 3G - у Утела з Білайном роумінг). Наприклад, на дачі (Старий Салтів) користувався досить якісним Інтернетом, втім "у горах Криму" не міг відправити великий файл. | | |
Valery Gusak Local time: 05:58 સભ્ય (2006) જર્મન થી યુક્રેનિયન + ... Київстар / МТС | Mar 5, 2009 |
Маю 2 мобільні/резервні варіанти:
- Київстар (пакет "мобільний Інтернет XL) та
- МТС (пакет «Гіпер.Нет»)
Умови на обох пакетах однакові: абонплата 5 грн./добу + 0,05 грн. за 1 мегабайт трафіку.
Абонплата сплачується лише за ті дні, коли йде користування Інтернетом.
Раджу саме як мобільний/резервний варіант. | | |
Oleksandr Ivanov યુક્રેન Local time: 05:58 સભ્ય (2008) અંગ્રેજી થી યુક્રેનિયન + ... Я користуюся МТС Коннект | Mar 5, 2009 |
Близько півроку я користуюся МТС Коннект. У мене все працює без проблем. Користуюся найдешевшим тарифним планом (50 грн. на місяць, 600 пакетних мегабайт). Проблема з цим провайдером, на мій погляд, лише одна - для того, щоб дізнатися залишок трафіку та коштів на рахунку доводиться дзвонити в контакт-центр (у мене немає мобільного номеру від МТС). Наскільки мені відомо, Київстар пропонує послугу підключення 3G на аналогічних умовах (але Київстар використовує інший стандарт). | |
|
|
Наскільки я зрозумів... | Mar 5, 2009 |
... єдиним варіантом без щомісячної абонплати є піплнет?
Так чи не так? | | |
Jarema યુક્રેન Local time: 05:58 સભ્ય (2003) જર્મન થી રશિયન + ... આ મંચનો મધ્યસ્થી
Alexander Onishko wrote:
Так чи не так?
Нє. Мінімальний пакет коштує 45 грн., якщо я не відстав від життя. Хіба ж вони собі вороги? Абонплата солодка і принадна для будь-якого провайдера.
Мало не забув. Додайте ще їх модем. Вони його також на дурняк не віддають.
[Edited at 2009-03-05 17:46 GMT] | | |
А на сайті є - | Mar 5, 2009 |
Тарифний план "Вільний Інтернет"
Послуги доступу до Інтернет
Абонентска плата (грн) 0
На рахунку (грн) 25
Вартість 1 МБ (грн) 0,1
Голосові послуги Дзвінки в мережі PEOPLEnet (грн/хв)
не доступно
Дзвінки на номери інших операторів Украї�... See more Тарифний план "Вільний Інтернет"
Послуги доступу до Інтернет
Абонентска плата (грн) 0
На рахунку (грн) 25
Вартість 1 МБ (грн) 0,1
Голосові послуги Дзвінки в мережі PEOPLEnet (грн/хв)
не доступно
Дзвінки на номери інших операторів України (грн/хв)
не доступно
http://people.net.ua/tariffs/prepaid/ ▲ Collapse | | |
Jarema યુક્રેન Local time: 05:58 સભ્ય (2003) જર્મન થી રશિયન + ... આ મંચનો મધ્યસ્થી Вже й тут працює конкуренція. | Mar 5, 2009 |
Alexander Onishko wrote:
Абонентска плата (грн) 0
/
А я відстав від життя. | |
|
|
без абонплати | Mar 5, 2009 |
Alexander Onishko wrote:
Так чи не так?
Чому ж. У передплачених пакетах усіх (мабуть) операторів є доступ до Інтернету. Київстар, МТС, Лайф... Питання в ціні. | | |
Результати... | Apr 10, 2009 |
Я придбав таки модем і пакет "вільний інтернет" від піпл нет.
Хоч і не без певних труднощив, але змусив його працювати і зараз пишу цього листа за допомогою означеного інтернету через піпл нет. | | |
Alexander Onishko wrote:
Я придбав таки модем і пакет "вільний інтернет" від піпл нет.
Хоч і не без певних труднощив, але змусив його працювати і зараз пишу цього листа за допомогою означеного інтернету через піпл нет.
Труднощів нам не видно. Поздоровляю! З перемогою Шахтаря і нічиєю киян також! | | |
વિષયના પાનાઓ: [1 2] > |