વિષયના પાનાઓ:   < [1 2 3 4 5 6 7 8 9]
Off topic: Spam-ul telefonic şi nu numai
દોર પોસ્ટ કરનાર: Ovidiu Martin Jurj
Tatiana Neamţu
Tatiana Neamţu
રોમાનિયા
Local time: 02:45
અંગ્રેજી થી રોમેનિયન
+ ...
Da, eu am primit Jun 8, 2007

Da, Ovidiu si eu l-am primit. Chiar azi. Şi acuma câteva zile încă unul. Ce porcărie. Nu am răspuns pentru că nu mi-a plăcut modul de abordare şi nici rimele nu sunt pentru mine. Dar nu m-am gândit că e spam Am zis doar că o fi cineva extrem de neprofesionist:P

cameliaim
cameliaim  Identity Verified
સ્પેન
Local time: 01:45
સભ્ય (2005)
સ્પેનીશ થી રોમેનિયન
+ ...
spam Jun 8, 2007

OvidiuKatz wrote:

De ce zic că e vorba de spam? Fiindca mailurile nu conţin nici un fel de date de identificare a expeditorului şi de asemenea nici un fel de instrucţiuni de dezabonare.

A mai primit cineva de astea? Ce părere aveţi?

[Bearbeitet am 2007-06-08 09:22]

Am primit de câteva ori. Câteodată iese colaborarea, câteodată nu. De obicei iau adresele de prin paginile unde eşti abonat, caută după combinaţia lingvistică şi trimit mesajul listei alcătuite astfel, fără să ştie dacă e specialitatea ta sau nu. la repezeală, îmi aduc aminte că am doi clienţi aşa, unul din Germania şi altul din America (cred), care tot aşa m-au contactat, şi plătesc punctual şi bine, deşi nu prea am multe date ale lor.

વિષયના પાનાઓ:   < [1 2 3 4 5 6 7 8 9]

કોઇ મધ્યસ્થી સ્પષ્ટ રીતે આ મંચ માટે નિમવામાં આવ્યો નથી.
સાઇટના નિયમોના ઉલ્લંઘનોની જાણ કરવા અથવા મદદ મેળવવા, કૃપા કરી સાઇટ સ્ટાફ » નો સંપર્ક કરો

Spam-ul telefonic şi nu numai

Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

Buy now! »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

Buy now! »